БОСТЪН – Steward Health Care, борещият се доставчик на здравни услуги,

...
БОСТЪН – Steward Health Care, борещият се доставчик на здравни услуги,
Коментари Харесай

Steward Health Care подава документи за фалит по глава 11

БОСТЪН – Steward Health Care, борещият се снабдител на здравни услуги, който разчиташе на поддръжка от частни вложители, с цел да придобие бързо десетки публични лечебни заведения, в това число уреди в Масачузетс, Тексас и Флорида, разгласи в понеделник, че подава молба за фалит.

Steward, която има задължения за милиони долари, сподели, че е „ почнала развой на преструктуриране в съда посредством подаване на доброволни молби за облекчение “ според глава 11 от Кодекса за несъстоятелността на Съединени американски щати. То подаде заявката в Южния окръг на Тексас.

Базираната в Далас компания сега има 30 лечебни заведения в осем щата, в това число девет в Масачузетс, където тлеещата финансова рецесия породи опасения по отношение на сигурността на пациентите.

са източили стотици милиони долари от общинските лечебни заведения с опустошителни последствия за публичното здраве. Записите, прегледани от CBS News, демонстрираха, че лечебни заведения Steward в цялата страна имат диря от неплатени сметки, от време на време рискувайки дефицит на евентуално...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР